Generelle vilkår

Bestilling og betaling på naturboden.skakland.no forutsetter at du legger inn personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer m.m. Dette er opplysninger som Skakland Vestsiden utmarkslag har tilgang til når du bestiller henholdsvis jakt, fiske og/eller hytte. Jaktkort fås kjøpt på naturboden.skakland.no. Alle som skal kjøpe jaktkort må først løse jegeravgift. Gyldig jaktkort er pliktig ved jakt på storvilt, småvilt og rovvilt, i tillegg er gyldig fiskekort pliktig ved fisking i bestemte vann.

Før du handler på naturboden.skakland.no, ber vi deg om å godta og akseptere følgende vilkår:

  • Jeg godkjenner at Skakland Vestsiden utmarkslag, såfremt jeg bestiller og betaler et produkt på naturboden.skakland.no, gjør mine personopplysninger knyttet til kjøpet tilgjengelig for Skakland Vestsiden Utmarkslag.
  • Jeg godkjenner at jeg har fullført og bestått jegerprøven.
  • Jeg godkjenner at jeg har godkjent skyteprøve for gjeldene periode jeg skal utføre jakt hos Skakland Vestsiden.
  • Jeg godkjenner at jeg har betalt og har et gyldig jegeravgiftskort i gjeldene periode jeg skal utføre jakt hos Skakland Vestsiden.
  • Skakland Vestsiden Utmarkslag sin virksomhet er regulert i henhold til “Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven)”.
  • Jeg godkjenner at min informasjon kan benyttes av jaktoppsyn for kontroll.

Du aksepterer også å ha lest og forstått retningslinjene Skakland Vestsiden for jakt på deres terreng.

 

Betaling

Vi tilbyr direkte betaling med Stripe. Denne funksjonen gjør at du kan betale med Visa eller Mastercard med en gang.

KVITTERING VED KJØP AV JAKTKORT/ FISKEKORT FUNGERER SOM GYLDIG JAKTKORT/ FISKEKORT. DETTE MÅ MEDBRINGES UNDER JAKT HOS SKAKLAND VESTSIDEN UTMARKSLAG.

Privat Policy
Skakland Vestsiden Utmarkslag SA er ansvarlige for denne hjemmesiden. Foretaket er registrert i Kongsvinger, Norge. Når du registrerer deg online på vår webside på naturboden.skakland.no, godkjenner du at vi bearbeider og bruker den registrerte personinformasjonen i enighet md denne personvern policyen. Personvernpolicyen gjelder for all personinformasjon som samles inn, bevares eller brukes av Skakland Vestsiden Utmarkslag. Les mer.

 

Rabatterte jaktkort

Har du rett på rabatterte jaktkort? Da vil du ha tilgang til disse under kategorien “Jaktkort for medlemmer”. Hvis dette ikke er tilfelle så kan du gjøre følgende:

For mer informasjon kan du gå inn på hjemmesiden vår!